צ'יפסרים – להכין את הצ'יפס הטוב ביותר
כל מסעדה שמכבדת את עצמה ומגישה צ'יפס כחלק מהארוחה העיקרית או כתוספת לארוחות במסעדה או כנשנוש נחמד של תחילת הארוחה – משתמשת בצ'יפסר איכותי ומקצועי.
צ'יפסרים שעובדים על בסיס גז הם הדרך המושלמת להכין את הצ'יפס בצורה נוחה וקלה מבלי לבזבז זמן יקר. בעזרתם של הצ'יפסרים התעשייתיים ניתן להכין את הצ'יפס המושלם – צ'יפס שמוביל לעבודה תכליתית ויעילה.
סוגי צ'יפסרים תעשייתיים
צ'יפסרים תעשייתים מגיעים במגוון גדלים ובהם מוטמע חיישן ביטחון, שמסייע במניעת מצבים מסוכנים ובלתי צפויים מבחינה בטיחותית. קיימים סוגי צ'יפסרים שונים הנבדלים זה מזה מגודל, באופן הניידות, בעוצמת החימום ובתכולת השמן ורשתות הצ'יפסים שנכנסות לתוכם.
קיימים צ'יפסרים שפועלים על חשמל וקיימים צ'יפסרים שפועלים על גז, כפי שהזכרנו לעיל. נציין כי צ'יפסרים על גז, לרוב עלות תפעולם תהיה נמוכה יותר מהסיבה שגז זול יותר.
צ'יפסרים – שימושים במטבח העסקי
הצ'יפסרים אינם מיועדים רק להכנת צ'יפס מצוין אלא גם להכנת מגוון מוצרי מזון מטוגנים. בעזרתם ניתן להכין גם פלאפל, סופגניות, ירקות מטוגנים בטמפורה, מנות דגים או בשר מטוגנות ומאכלים נוספים. כל מה שנותר לך כבעל מסעדה הוא לבחור כמה רשתות להכניס בתוך הצ'יפסר ולהתחיל להכין את המאכלים שכולנו כל כך אוהבים.
רכישת צ'יפסרים לבית העסק – מה חשוב לבדוק?
בעת רכישת הצ'יפסרים למסעדה חשוב לבדוק מספק דברים:
- מומלץ שאמבטיית החימום של הצ'יפסר תהיה עשויה מנירוסטה.
- עוצמת וחוזק גופי החימום של מיכלי השמן.
- כמות רשתות הטיגון שהצ'יפסר יכול להכין וכמות השמן בליטרים שנכנסים לצ'יפסר.
- נוחות הניקוי של הצ'יפסר.
- מצת מובנה של הצ'יפסר.
- בטיחות השימוש בצ'יפסר – חיישן ביטחון.
שף ליין לשירותכם
אנו בשף ליין, מזמינים אתכם לבחור את הצ'יפסר המקצועי המותאם בדיוק לצורכי העסק שלכם, כדי שתוכלו לעבוד בצורה יעילה ונוחה במטבח שלכם. כל מה שנותר לכם לעשות הוא להחליט על רכישת הצ'יפסר המתאים לבית העסק שלכם.
חשוב לציין שקיימות מגוון חברות אשר מייצרות צ'יפסרים למסעדות, תנו לנו כמומחים בתחום וכבעלי עשרות שנים של ניסיון ביבוא וסחר במגוון רחב של ציוד למסעדות, לסייע לכם ולהתאים לכם את הצ'יפסר המתאים ביותר לצרכים שלכם.