מכונה מקצועית לייצור והכנת קצפת תוצרת המותג Cattabriga
מתאים לגלידריות, מסעדות, בתי קפה, מוסדות וארגונים.
מכונות הקצפת של ICETEAM 1927 בנויות במידות מופחתות (220 x 520 x 460), קלות במיוחד לניקוי ומספקות רמת ביצועים גבוהה לכל סוג של קרם טבעי או על בסיס צמחי, בין אם זה קרם טרי או UHT (חיים ארוכים).
הקרם הטרי נשמר שמור בטמפרטורת ideai במיכל נירוסטה בקירור ומצויד בטרמוסטט, בו ניתן גם לצפות במדחום.
רק ברגע הבקשה, על ידי לחיצה על המתג המיוחד, משאבה מוגנת בפטנט שואבת ואז דוחפת את האוויר והשמנת למבוך פלדה (מרקם) שם התערובת מקבלת עלייה בנפח. ברגע שהעלייה בנפח מגיעה ליותר מ-200%, הקרם מופץ דרך שקע עם פיה מרופדת בקירור עד לנקודת היציאה.
שסתום אל-חזור מונע מהקצפת לחזור למיכל.
אורך | 22 |
עומק | 52 |
גובה | 46 |