תנורי המסוע של חברת זנולי מאיטליה, הנם תנורי מסוע מודולריים מהפכניים. כל שעליכם לעשות הוא להגדיר את הטמפרטורה והמהירות של רשת המסוע, להכין את המתכון שלכם ולהכניס לתנור.
אין צורך לבדוק במהלך הבישול, כי התנור יסיר את המוצר מהאש, וימנע ממנו להישרף.
שילוב של אלמנטים חיוניים שנאספו בפתרון אידיאלי נקרא סינתזה. זהו תנור אידיאלי, המשלב איכויות בסיסיות, כגון מסוע רשת, מנהרה מאווררת אוויר ומגוון רב-תכליתי של מודולים.
מאז 1952, זנולי מייצרת מגוון רחב של תנורים למאפיות, קונדיטוריות ופיצריות. בשנת 1987, רשמנו פטנט על תנור המנהרה המאוורר האיטלקי הראשון: סינתזה. הגיע במהירות לשוק העולמי, כיום סינתזה הוא תנור המנהרה מספר 1 באירופה מבחינת מכירות ומגוון מוצרים.
תנורי המסוע לפיצה של חברת Zanolli מיוצרים על בסיס פטנט ייחודי וחדשני. כל מה שנותר לפיצוליו או למפעיל התנור הוא להכין את הפיצה וכל היתר יאפה כמעט מעצמו.
היתרון הגדול בשימוש בתנור פיצה זה הוא שאין צורך לבדוק את מצב הפיצה כל הזמן, מכיוון שהמערכת מכוונת לבדיקה עצמאית כך שהפיצה לא תישרף. יתרונו המשמעותי של תנור פיצה מסוע זה הוא באפייה שווה מכל הכיוונים אודות למסוע רשת ובכך מתקבלת פיצה פריכה וטעימה במיוחד.
טמפרטורה התנור המקסימלית היא 320 מעלות יותר מהדרוש למוצר איכותי וזאת הודות למערכת אוורור מתקדמת. מצב חסכון מיוחד במערכת התנור מאפשר מעבר חלק בין זמני אפיה שונים ובכך חוסך אנרגיה מבוזבזת הנוצרת כתוצאה מקירור מעבר בין תכניות האפייה.
תנורי הפיצה האלו יכולים אף לחמם ולאפות ירקות בגריל אוכל מהיר אחר ועוגות. כל תנורי המסוע נבנו כך שהם נערמים אחד על השני במידה ותרצו מספר תנורים לעבודה בו זמנית. שיטת עבודה זו חוסכת זמן בשעות השיא וע"י ניהול מערכת חכם מובנה גם חוסכת אנרגיה. בגלל מאפייניו הייחודיים של תנור מסוע זה, עסקים רבים, גם כאלו שאינם מתמחים רק בהכנת פיצות, רוכשים תנור זה לצורך חימום לחמים ודברי מאפה.